Noi condiții pentru taxiuri la aeroportul Otopeni

Articol publicat in sectiunea Social pe data 15 aprilie 2016

Aeroportul Henri Coandă a introdus noi condiții pentru taximetriștii care operează în zona aeroportului, de la 1 aprilie având dreptul să preia clienți doar taxiurile care au avize de la Poliția Transporturi Aeriene și Poliția de Frontieră și care dispun de un portbagaj cu o capacitate mai mare de 500 de litri, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București.

Compania, care operează cele două aeroporturi din zona Capitalei – din Otopeni și Băneasa -, a informat, încă din iunie 2015, societățile care dețin terminalele pentru comenzi de taxi în aeroportul Henri Coandă cu privire la măsurilor suplimentare de siguranță.

„În acest sens, este interzis accesul la aeroport al autovehiculelor taxi cu portbagaj mai mic de 500 de litri, al șoferilor de taxi care au cazier judiciar și este obligatorie obținerea unor avize ale instituțiilor statului (Poliția Transporturi Aeriene, Poliția de Frontieră)”, se arată în comunicat, citat de Mediafax.

Potrivit companiei, termenul de 1 aprilie 2016 a fost stabilit la solicitarea companiilor de taximetrie. În prezent, aproximativ 500 de taximetriști au îndeplinit deja toate condițiile pentru a-și desfășura activitatea la aeroportul Henri Coandă și pot prelua pasageri fără nicio restricție.

Noile măsuri au ca scop principal securitatea și siguranța pasagerilor, potrivit reprezentanților companiei.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!