Noi probleme pentru Pantilimon

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 decembrie 2013

515 costel pantilimonCostel Pantilimon trece prin cea mai buna perioada a sa de dupa transferul la Manchester City. Este titular in fata titularului nationalei Angliei, Joe Hart, si asta mai ales pentru meciurile din Premier League.

Folosit in sezonul trecut doar la partidele din Cupa, Panti a profitat in cele din urma de gafele facute de Joe Hart si a fost titularizat de Manuel Pellegrini si in Premier League, devenind, cel putin pentru moment, prima optiune pentru poarta echipei din Manchester.

Totusi, perioada de gratie prin care trece portarul roman s-ar putea sa se incheie, mai ales daca tinem cont de planurile de viitor ale clubului.

El Mundo Deportivo noteaza ca Pellegrini a demarat deja negocierile pentru aducerea unui portar in perioada de transferuri din iarna, tinta tehnicianului chilian fiind conationalul sau Claudio Bravo, in prezent la Real Sociedad. Conational cu care a mai lucrat si pentru care se stie ca are deja o anume afinitate.

In mod cert, venirea lui Claudio Bravo ar fi sinonima cu despartirea de Costel Pantilimon, care este departe de a accepta statutul de al treilea portar, pentru ca lucrurile se vor complica extrem de mult.

Parerea e impartasita si de jurnalistii englezi, care vad in intentia lui Pellegrini un semnal clar pentru Pantilimon.

„Costel Pantilimon a aparut in poarta la ultimele meciuri, insa nici el nu e vazut ca o solutie pentru rezolvarea problemei ce a aparut dupa scaderea surprinzatoare de forma a lui Joe Hart.

Bravo a avut evolutii impresionante pentru Sociedad, clubul basc surprinzand pe multi cu o calificare in grupele Champions League la finalul sezonului trecut”, noteaza Sports Direct News.

Urmeaza sa vedem care va fi destinatia viitoare a portarului nationalei, pentru ca suntem siguri ca ofertele nu-i vor lipsi.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!