Nopţi londoneze cu R&B, Hip Hop şi Reggae

Articol publicat in sectiunea Timp liber pe data 28 noiembrie 2014

clubbing1

Dacă vă plac ritmurile de mai sus, atunci rândurile care urmează sunt ceea ce căutaţi. Citiţi despre locurile unde puteţi petrece unele dintre cele mai frumoase nopţi în compania R&B, hip hop, reggae şi altele.

 

Friends & Family

Născută în Manchester, „instituţia” Friends & Family vine regulat în Cargo, aducând cu ea tot ce poate fi mai bun în materie de hip hop şi funk. Clubul, aranjat ca un fel de depozit, este recunoscut pentru pentru politica sa în materie de spectacole live. Nopţile dedicate, ca şi cele obişnuite, aduc show-uri live şi DJ-i din toată lumea.

 

Fidgit, The Throwdown

Plan B este unul dintre cele mai vizitate locuri din Brixton când vine vorba de petrecerea nopţii. Îndreptaţi-vă către Fidgit în fiecare vineri, dacă doriţi să ascultaţi soul, funk, disco, old school hip hop şi multe altele, într-o selecţie internaţională atent realizată. DJ-ul rezident animă o mulţime pusă pe distracţie, iar politica Fidgit este să aleagă cele mai bune piese pentru ringul de dans, aşa că pregătiţi-vă să vă tociţi încălţămintea!

Dacă adoptaţi cultura B-Boy, atunci merită să aruncaţi o privire la The Throwdown, tot la Plan B. În timp ce vă veţi bucura de muzică, DJ-ii de hip hop şi concursul MC-iilor pun la bătaie premii consistente.

 

Bubbling Over, The Getdown

Clubul de noapte Bar Rumba este situat în centrul Shaftesbury Avenue şi este gazda unor nopţi de club cu aromă funky. Una dintre cele mai mari atracţii este seara de vineri, cu petrecere hip hop, mixare şi R&B, evenimente întinse pe patru ringuri de dans.

Încheiaţi-vă weekend-ul în stil urban la popularul Bubbling Over. DJ-ii Matt White, Brian Norman, Ben&Pete şi DJ Stylez se ocupă de un mix de street-soul, R&B şi hip hop.

Veteranul DJ Derek are locul său la Notting Hill Arts Club. În timp ce Derek vi se va părea prototipul bunicului britanic, el a locuit mult timp în Jamaica, lucru care se reflectă atât în accentul său, cât şi în abilitatea de a alege cele mai bune piese clasice de reggae.

Cei care s-au săturat de melodiile din topurile R&B vor aprecia eforturile DJ-ilor Seb Chew şi Leo Greenslade. Muzica pe care o pun la popularele YoYo night este una eclectică; se mixează boogie-ul din anii ’80 muzica soul cu hip hop, R&B, ragga şi drum and bass. Ambii pot fi găsiţi, în fiecare joi, la Notting Hill Arts Club.

 

100% Dynamite

Această noapte dedicată la Electrowerkz încorporează reggae, funk, soul, hip hop, dancehall, dubstep şi jungle. Clubul se întinde pe trei etaje, iar băutura este ieftină.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!