Noul medic al naționalei, fost medic englez

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 mai 2016

629 nationalaDan Laurenţiu Oproiu, noul medic al echipei naţionalei de fotbal a României a lucrat la Unirea Urziceni şi Steaua, iar în ultimii 5 ani a profesat în Marea Britanie la spitalele din Coventry, Watford şi Southampton.

În vârstă de 41 de ani, Dan Laurenţiu Oproiu va fi sprijinit de preparatorul fizic Marian Lupu şi de maseurii Adrian Mîrza, Dragoş Paraschiv, Iulian Mircea şi Toma Vasilescu. Noul medic al echipei naţionale de fotbal a României va coordona şi activitatea medicală de la toate loturile naţionale ale României, este anunţul făcut de Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial. Dan Laurenţiu Oproiu a lucrat cu Victor Piţurcă la Steaua, iar la Unirea Urziceni, cu Dan Petrescu şi cu Roni Levi.

Dan Laurenţiu Oproiu s-a format şi specializat în sistemul medical din Marea Britanie, unde a şi lucrat în ultimii 5 ani, în instituţii medicale importante precum University Hospital Coventry, Watford General Hospital şi Southampton General Hospital. Pe perioada cantonamentului din Italia echipa naţională va beneficia şi de un psiholog sportiv. Este vorba de Silviu Ioniţă, care îşi desfăşoară activitatea şi la nivelul loturilor de juniori.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!