Noul single al Innei: „BOP BOP” (Video)

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 17 iulie 2015

innaInna a lansat săptămâna aceasta un nou single, cu un sound diferit de cel cu care artista și-a obișnuit până acum fanii! Este vorba despre „BOP BOP”, o colaborare cu celebrul Eric Turner, artist și songwriter cunoscut în România datorită hitului „Written in the Stars” feat. Tinie Tempah.

„BOP BOP” are un sound diferit față de piesele cu care Inna și-a obișnuit fanii, este spectaculoasă și surprinzătoare, lucru confirmat de vedetele din România care au ascultat piesa în premieră în cadrul proiectului „First Listen with the Stars”.

Smiley, Horia Brenciu, Andreea Esca, Răzvan și Dani, Cabral, Andreea Raicu sunt doar câteva dintre numele care au acceptat provocarea Innei.

„Inna este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înțeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a ieșit tare. Sunt onorat să colaborez cu Inna, este un artist cu care îmi face plăcere să fiu în studio”, a declarat Eric Turner.

„BOP BOP mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-a arătat-o Eric în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună și energică și sper să o ascultați cu plăcere”, a spus Inna.

Piesa este compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner și Thomas Troelsen („Marabou” – Antonia, „We are one” – Jennifer Lopez și Pitbull – imnul Cupei Mondiale), iar videoclipul a fost filmat în București, pornind de la ideea Innei, care și-a dorit un videoclip foarte fashion și fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune și David Gal.

Ținutele Innei sunt glam, foarte sexy, sunt de la branduri renumite precum Marni, Givenchy, HBA HOOD by Air, Balmain, KTZ, Ashish, Pierre Hardy, dar și de la designerii români Cristina Săvulescu și Mădălina Dorobanțu (Pas du Tout).

Prima parte a anului 2015 a fost plină de realizări pentru artistă. Single-ul „Diggy Down” a fost patru săptămâni locul 1 în România și este cea mai difuzată piesă pe radiourile și televiziunile din țară, conform Spring Media Forest Chart. Are peste 35 de milioane de vizualizări și a fost relansată alături de artistul nominalizat la Grammy – Yandel.

„In Your Eyes”, un alt single al Innei, are peste 100 milioane de vizualizări, o nouă performanță pentru Inna.

De asemenea, Inna este de trei ani constant în topul Media Forest, datorită pieselor apreciate de publicul din România, printre care: „Sun is Up”, „P.O.H.U.I”, „Tu și eu”, „INNdiA”, „Spre mare”, „Diggy Down”.

Piesele Innei au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme importante precum „Spy”, producție cu artiști de renume precum Jason Statham și Jude Law, unde apare „Cola Song”, feat. J Balvin, iar „Good Time”, colaborarea cu Pitbull, apare în filmul „Pitch Perfect 2” și serialul american „Young and Hungry”.

Inna va lansa pe 24 iulie albumul „Body and the Sun”, versiune specială pentru Japonia, urmând ca pe 15 septembrie să lanseze cel de-al patrulea album din carieră – „INNA”. Inna va susține un nou turneu în Japonia în august pentru promovarea albumului, iar în septembrie, un turneu în Mexic.

Inna se bucură de cifre impresionante în social media care atestă rezultatele și reușitele din cei șapte ani de carieră, comparabile cu rezultate ale unor artiști de top din industria muzicală internațională precum Nicole Scherzinger, Robbie Williams, Cheryl Cole: 12 milioane de fani pe Facebook, aproape 900.000 de fani pe Twitter, circa 600.000 de fani pe Instagram, 1,4 milioane subscriberi pe YouTube și aproape 800 milioane de vizualizări doar pe canalul de YouTube al artistei.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!