Numai în România

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 martie 2014

HANDBAL FEMININ - SCM U CRAIOVA - HCM VALCEASCM Craiova a pierdut meciul din weekend cu HCM Baia Mare la masa verde, 0-10, după ce jucătoarele nu au avut viza medicală la zi. Arbitrii partidei au decis să nu înceapă partida şi au decis victoria oaspeților la masa verde.

Oficialii echipei SCM Craiova s-au făcut de râs, ceea ce nu mai miră când vine vorba de handbalul românesc.

Echipa craioveană a pierdut partida din etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin contra lui HCM Baia Mare din motive organizatorice.

Deşi băimărencele au făcut deplasarea pentru a juca cu oltencele, arbitrii Marcel Sas şi Marius Pintea nu au putut fluiera startul meciului, întrucât componentele echipei SCM Craiova nu aveau viza medicală la zi.

Conform regulamentului FRH, meciul a fost omologat cu scorul de 10-0 în favoarea băimărencelor, care se distanţează în fruntea clasamentului competiţiei, cu 57 de puncte după 20 de meciuri. Craiova ocupă poziţia a noua, cu 20 de puncte.

Este al doilea meci pe care SCM Craiova îl pierde la masa verde, după cel cu HC Zalău, din prima etapă. Atunci, Anca Amariei şi Alexandra Haşegan, două jucătoare de la echipa din Craiova, au evoluat, deşi nu aveau drept de joc.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!