Nuntă de un miliard de dolari, la Moscova

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 8 aprilie 2016

nunta de 1 miliard de dolari5Banii nu sunt o problemă când un oligarh își însoară băiatul.

Extravaganța a atins noi cote la o nuntă organizată la Moscova pentru fiul miliardarului Mihail Guțeriev și o studentă care i-a devenit soție.

Pereții restaurantului din Moscova au fost tapetați cu flori naturale. Iar rochia miresei, adusă de la Paris, a costat peste 25.000 de dolari. Trena a fost atât de grea și de lungă încât mireasa a avut nevoie de ajutor pentru a urca și coborî scările.

Oligarhul rus nu s-a uitat la bani nici când a fost vorba despre artiștii chemați la nuntă. Jennifer Lopez, Sting (foto: alături de mire) și Enrique Iglesias au cântat pentru mirele de 28 de ani și mireasa lui, mai tânără cu opt ani. Sumele pe care le-au primit pentru prestațiile lor nu au fost dezvăluite.

Potrivit Forbes, averea socrului mare este de 6,2 miliarde de dolari. Mikhail Gutseriev s-a îmbogățit după dizolvarea Uniunii Sovietice, iar acum deține mai multe companii energetice. Fiul său a fost educat în Marea Britanie, la Universitatea Oxford. Tânărul s-a întors ulterior la Moscova pentru prelua o parte din afacerile tatălui său.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

O parere la “Nuntă de un miliard de dolari, la Moscova”

  1. Kamryn Spune:

    Gee wilrskeli, that’s such a great post!

Spune-ti si tu parerea!