O ia Tamas de la capat?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 ianuarie 2014

517 gabi tamasA fost dat afara de CFR Cluj inainte sa joace vreun minut pentru gruparea ardeleana si s-a facut remarcat strict prin viata extrasportiva. 2014 ar putea insemna revenirea in fotbal pentru fundasul nationalei, care a anuntat ca negociaza cu gruparea Goverla Ujogorod din Ucraina, unde mai joaca romanii Marius Niculae, Razvan Cocis, Alexandru Dandea si Cristian Oros.

Tamas spune ca a trecut de vizita medicala si singurul lucru de care mai depinde realizarea mutarii e durata contractului. Fundasul roman spera la un contract pe un an, in timp ce ucrainenii i-au propus o intelegere pe un an si jumatate.

Cu toate acestea, intelegerea nu este departe de a fi semnata, iar fostul fundas al lui West Bromwich Albion, protagonist al unor momente absolut penibile anul trecut, ar putea reveni pe teren dupa ceva mai bine de 6 luni de pauza.

„Am fost la Ujgorod, am fost chiar cu tatal meu, am vorbit cu antrenorii de acolo, erau interesati, am facut si vizita medicala, dar a fost problema semnarii pe un an si lase luni. Eu am zis sa fie pe un an de zile, ei au venit cu contractul pe un an jumate si am zis ca nu sunt de acord sa semnez pe un an jumate.

Am vorbit cu Oros si cu Marius Niculae, care erau in cantonament, la hotel, inainte de ultima etapa. Perioada de transferuri a inceput in ianuarie oricum, ramane la latitudinea lor daca semnez sau nu”, a declarat Tamas.

Goverla ar fi a noua echipa la care joaca Gabi Tamas. Celelalte sunt, in ordine, FC Brasov, Tractorul Brasov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre si WBA.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!