O româncă de 18 ani dată dispărută în Exeter, Anglia

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 25 iunie 2016

uk-romanca-disparuta-cautari

Elizabeth Breja Timar, o româncă în vârstă de 18 ani, este dată dispărută, ultima oară fiind văzută pe 13 iunie, pe o plajă din zona de sud a comitatului Devon.

Potrivit exeterexpressandecho.co.uk, tânăra, care locuia în Exeter, şi-a petrecut după-amiaza zilei de 13 iunie pe plaja Blackpool Sands alături de un bărbat, ultima oară fiind zărită la orele 19.45. La căutări au participat cel puţin 50 de membri ai pazei de coastă, care au pus la muncă câteva drone, un elicopter şi un câine specializat în astfel de căutări, cărora li s-au alăturat salvamontiştii Dartmoor.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a putut confirma că la căutări au participat şi părinţii fetei, precum şi sora acesteia. De altfel, tatăl, din disperare, chiar s-a căţărat pe stâncile din zonă, unde este „foarte, foarte periculos”, în timp ce mama şi sora lui uk-romanca-disparuta-cautari1Elizabeth căutau la baza stâncilor.

—————————————

„Li s-a părut că au văzut ceva în apă, astfel că o barcă de salvare s-a îndreptat în acea zonă, după care a continuat cu căutările şi pe următorul perimetru de mal, mai mult pentru a linişti familia”.

Purtător de cuvânt al poliției

—————————————

Poliţia locală a lansat apeluri către oricine poate ajuta în investigaţia demarată, însă până la această oră nu sunt veşti.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!