Obiectiv de săraci: doar două victorii

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 martie 2014

525 stejariiAntrenorul naționalei de rugby a României, Lynn Howells, a declarat că obiectivul echipei la Cupa Mondială este câştigarea a două partide.

„Scopul nostru la Cupa Mondială este să câştigăm două partide. Putem reuşi atât timp cât vom începe să jucăm constant 80 de minute, să fim capabili să surprindem multe echipe. Am reuşit acest lucru în noiembrie, când am câştigat împotriva echipelor din Tonga şi Canada.

Asta demonstrează că avem abilitatea să mergem în Anglia şi să jucăm la victorie. Dacă reuşim să obţinem două victorii la Cupa Mondială vom avea ocazia să ne pregătim pentru următoarea Cupă la fel ca echipele din primul eşalon valoric”, a anunțat Howells.

„Italia şi celelalte echipe din grupa D pot fi învinse, dar va trebui să jucăm foarte bine pentru a obţine victorii. Consider că pentru noi nu este important din ce grupă vom face parte, dar pentru mine personal ar fi foarte bine dacă am juca împotriva Noii Zeelande pe Millenium Stadium”, a adăugat el.

Primele două echipe clasate în Cupa Europeană a Naţiunilor sezoanele 2013 şi 2014 au acces direct la Cupa Mondială din Anglia de anul viitor. România se află pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu liderul Georgia.

Prima echipă calificată va face parte din grupa C la Cupa Mondială, alături de Noua Zeelandă, Argentina, Tonga şi prima calificată din Africa. A doua va face parte din grupa D şi va disputa meciuri cu Franţa, Irlanda, Italia şi Canada.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!