Obiectivele lui Pustai

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 aprilie 2015

577 pustaiCristian Pustai a declarat că îşi doreşte ca echipa sa să marcheze în prima repriză a meciului cu ASA Târgu Mureş pentru a se descătuşa.

„Urmează un meci foarte greu, ca toate de până acum, doar că, de data aceasta, întâlnim cea mai în formă echipă, cea care a adunat cele mai multe puncte în retur. ASA Târgu Mureş încă nu a cunoscut înfrângerea, dar sperăm ca noi să avem din nou aportul publicului şi să înscriem în prima repriză, la fel ca în meciul cu Oţelul Galaţi, pentru a ne descătuşa. ASA este o echipă pe care o cunosc foarte bine. Practic, în afară de vârful adus în iarnă, Manolo, îi cunosc pe toţi. Este o echipă construită cam în stilul în care a fost construit şi Rapidul, cu jucători buni şi cu mare experienţă. Oricum, orice punct în plus e bun”, a spus Pustai, care a condus ASA Târgu Mureş între 30 septembrie şi 18 decembrie 2014.

Pustai a mai adăugat că a fost nemulţumit de atitudinea jucătorilor săi după golul primit în meciul cu Universitatea Cluj. „Am discutat cu jucătorii, ştim la ce presiune ne-am înhămat şi nu e normal ca după un gol primit să cedăm şi să fim altă echipă. Acum sunt afectaţi după înfrângere, dar timp mult de plâns nu este şi nici de râs. Trebuie muncă, răbdare şi putere”, a precizat el.

Obiectivul pe termen scurt al tehnicianului este ca Rapid să ajungă la 30 de puncte până la meciul cu CSMS Iaşi din etapa a 30-a a Ligii I. „Sper să trecem peste bariera de 30 de puncte cât mai repede. Ideal ar fi să se întâmple acest lucru înainte de meciul cu CSMS Iaşi, pentru că atunci mai sunt cinci meciuri de jucat. E foarte greu să mai faci puncte după 30 spre 40. Pentru că e finalul şi va fi greu”, crede Cristian Pustai.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!