Ochelari în tendinţe în 2015

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 20 martie 2015

moda 2015_1. Ochelarii cu rama geometrica sau grafica1
Accesorizează-ţi ţinuta indiferent de anotimp cu o pereche chic de ochelari de soare! O ţinută nu este niciodată completă fără accesoriile potrivite care să o scoată în evidenţă. O pereche de ochelari de soare este esenţială pe tot parcursul anului, deoarece razele soarelui sunt neiertătoare în orice anotimp, fie el cald sau rece. În plus, ochelarii potriviţi joacă un rol major în formarea look-ului dorit şi conferă un aspect elegant oricărei ţinute.

Iată perechile de ochelari de soare must-have din acest an:

 

Ochelarii cu ramă geometrică sau grafică

Acest tip de ochelari trebuie întotdeauna ales în funcţie de forma feţei. Din fericire, varietatea de modele creative din acest an – de la cele pătrate până la cele diforme – îţi vor defini personalitatea şi te vor ajuta să fii mereu chic.

 

Ochelarii over-sized

Trendul over-sized se aude ca va fi unul dintre micile vedete ale anului acesta. De la pălării, paltoane, genţi şi până la ochelarii de soare, piesele vestimentare cu câteva mărimi în plus cu siguranţă vor atrage toate privirile într-un mod stylish.

 

Ramele sau lentilele colorate

Noile modele de ochelari prezentate pentru noul an ca viitoare trenduri tind să dea persoanelor care le poartă o notă tinerească şi boemă, prin diversitatea culorilor extravagante si formelor chic.

 

Ochelarii anilor ’60 şi ’70

Această spectaculoasă şi interesantă întoarcere este una de notat pentru anul acesta, marcând o epocă glamour şi extrem de elegantă prin stilul retro al ochelarilor de soare. Se pare că stilul feminin al doamnelor de altădată este reinventat într-o formă fresh şi inovativă, prin ramele excentrice şi design-ul reinterpretat şi adaptat. Case de modă precum Emilio Pucci, Stella Jean, Gucci, Valentino si Chanel au dat tonul noului trend.

 

Ochelarii cu semi-ramă

Tendinţa de a pune ramă doar pe o jumătate a ochelarilor este o nouă direcţie a trendurilor neaşteptate modelelor din acest an. Aceste tipuri de ochelari de soare pot fi întâlnite în colecţia Miu Miu, urmată de câteva sugestii de la Roberto Cavalli, Rodarte sau Stella Jean.

 

Ochelarii cu efect ombre

Stilul ombre nu vrea să părăsească podiumurile de modă prea curând, mereu reinventându-se sub o formă diferită si întotdeauna spectaculoasă, ce implică noi tonuri de umbre și efecte inedite, combinate în noi modele speciale de ochelari de soare.

 

Rama albă

Deoarece 2015 se anunţă un an plin de stil şi rafinament, este evident că albul nu putea lipsi din colecţiile de modă. Ochelarii cu ramă albă vor fi o piesă de rezistenţă în ţinutele classy ale oricărei doamne cu aer vintage.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!