Oficial strain la LPF

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 ianuarie 2014

519 gino iorgulescuGermanul Robert Pongracz, noul vicepresedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat ca a luat o decizie buna pentru cariera sa acceptand postul propus de presedintele LPF, Gino Iorgulescu.

„A venit un moment in viata mea in care sa fac un nou salt. Si fiind aici in Romania cu actiunile mele pentru UEFA, am vazut oportunitatea asta. Aici fotbalul e in crestere si este o decizie buna in cariera mea. Aici putem sa crestem, putem sa facem multe”, a spus Robert Pongracz la sfarsitul Adunarii Generale a LPF in care a fost numit si prezentat.

El va incerca sa schimbe imaginea institutiei romane in lume. „Liga Profesionista de Fotbal din Romania nu este perceputa in niciun fel in strainatate pentru ca nu este. Tocmai asta o sa incerc eu sa schimb. Sa participam si noi ca alte ligi in foruri europene si asa mai departe. O sa deschidem portile Romaniei pentru oricine”, a declarat Pongracz.

Pana in prezent, vicepresedinti ai LPF erau Alexandru Boc si Iosif Robi Urs.

Robert Pongracz, nascut la 1 iulie 1981, a fost director in cadrul UEFA si sef al Departamentului de Relatii Internationale la liga profesionista spaniola. Vorbeste romana, engleza, spaniola, franceza si italiana si este un extrem de bun cunoscator al fotbalului, in general, si al celui european, in special.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!