Ogăraru epurează lotul Universității

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 9 ianuarie 2015

564 ogararuGeorge Ogăraru nu a stat degeaba în perioada sărbătorilor și a pus la punct lista jucătorilor care vor părăsi echipa. Primul jucător cu care U Cluj a reziliat contractul a fost Dan Bucşa, acesta cerând de altfel ruperea unilaterală a înţelegerii, pentru a putea pleca alături de Vasile Miriuţă la ETO Gyor.

Următorul jucător la care s-a renunțat deja a fost sârbul Saşa Stojanovic, mijlocaşul în vârstă de 31 de ani adus de Mihai Teja fiind folosit foarte puţin în mandatul lui Ogăraru, antrenorul considerând că nu are de ce să mai apeleze la serviciile sale.

Clujenii au renunţat imediat după Revelion și la fundaşul stânga Nicolae Muşat sau la portarul Vladimir Niculescu, aici fiind vorba de decizia strictă a lui George Ogăraru. “Le mulţumim celor doi pentru devotamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă”, se scrie în comunicatul de presă postat pe site-ul oficial al clubului.

Fundaşul stânga s-ar putea întoarce la Dinamo, acolo unde este așteptat de Mihai Teja, antrenorul care l-a adus şi la Universitatea Cluj.

Clujenii şi-au făcut deja planurile şi pentru achiziţia unor alți jucători. Ogăraru a cerut aducerea unui fundaş central şi a unui atacant, posturi pe care el le consideră deficitare. Piaţa din Olanda este prima pe care o testează cei de la U Cluj, care îşi vor relua pregătirea pe 12 ianuarie, iar din 19 ianuarie vor pleca într-un cantonament în Turcia.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!