Olăroiu este selecționerul Arabiei Saudite

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 decembrie 2014

563 olaroiuAșa cum se preconiza încă de săptămâna trecută, Cosmin Olăroiu a fost instalat selecţioner al naţionalei de fotbal a Arabiei Saudite, el urmând să conducă echipa între 10 şi 31 ianuarie, pe durata Cupei Asiei pe naţiuni din Australia. Antrenorul român a anunțat că această decizie a fost luată de preşedintele clubului Al Ahli Dubai, adică echipa pe care o pregăteşte în acest moment.

“Treaba mea este să pregătesc echipa Arabiei Saudite pentru Cupa Asiei, dar nu mă voi gândi la altceva până la partida lui Al-Ahli cu Baniyas. A fost o decizie luată de către preşedintele clubului şi trebuie să o respect”, a declarat Olăroiu pentru ziarul “The National” din Emirate.

Olăroiu a vorbit şi despre situaţia echipei sale, care după 12 etape se află pe locul şase în campionat, la 5 puncte de lider. “Al-Ahli nu a avut până acum un sezon prea bun, dar sunt bucuros pentru cele 3 puncte luate cu Wahda şi sper că, dacă vom câştiga meciul cu Baniyas, vom fi într-o poziţie mai bună pentru cine va urma în locul meu la echipă”, a mai spus Olăroiu.

Fostul antrenor al Stelei a ajuns la Al-Ahli Dubai în luna iulie a anului trecut, semnând un contract pe 3 ani, şi a condus echipa la câştigarea Ligii Golfului Arab.

Arabia Saudită va juca în Grupa B la Cupa Asiei pe naţiuni, alături de Uzbekistan, China şi Coreea de Nord. Întrecerea se va desfășura în Australia, între 9 şi 31 ianuarie.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!