Olaroiu il vrea pe Bacary Sagna

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 februarie 2014

522 cosmin olaroiuFundasul francez Bacary Sagna se afla in ultimele luni de contract cu Arsenal si nu si-a prelungit pana acum intelegerea. Jucatorul de 30 de ani cantareste optiunile, dupa ce Manchester City, Galatasaray, PSG, AS Monaco si Napoli s-au aratat deja interesate de serviciile sale.

Publicatia TMW mai adauga un nume la sirul de formatii interesate de fotbalistul francez. Este vorba despre Al Ahli, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu.

Campioana Emiratelor Arabe spera sa castige cursa cu celelalte cluburi printr-o propunere salariala superioara, lucru deja obisnuit. Al Ahli este una dintre cele mai bogate echipe din Emirate, lucru care a ajutat-o sa atraga jucatori asa cum sunt Grafite (fost VfL Wolfsburg), Luis Jimenez (fost Inter) sau Hugo Viana (fost Valencia).

Bacary Sagna este unul dintre jucatorii extrem de importanti pe care se bazeaza Arsene Wenger. In acest sezon, internationalul francez a jucat pentru Arsenal in 28 de meciuri si a inscris un gol. Sagna a fost achizitionat de Arsenal in vara lui 2007 de la Auxerre, pentru 9 milioane de euro.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!