Olăroiu, îmbrăcat în aur

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 iunie 2014

538 cosmin olaroiuAntrenorul român a fost răsplătit regeşte pentru cele 10 trofee câştigate cu Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain şi Al-Ahli.

Le-a câştigat trofeele, l-au îmbrăcat în aur, cel puțin așa spun jurnaliștii arabi! Cotidianul Aleqt a făcut bilanţul lui Cosmin Olăroiu după 7 ani petrecuţi în zona Golfului Persic şi-au tras concluziile: numai din salariile luate de la Al-Hilal, Al-Sadd, Al-Ain şi Al-Ahli, tehnicianul român a câştigat 15 milioane de euro.

„O sumă impresionantă”, a observat acelaşi Aleqt, care n-a uitat să amintească faptul că Olăroiu le-a câştigat diverşilor şeici nu mai puţin de 10 trofee!

Deşi temperamentul său adesea vulcanic i-a atras destule antipatii, inclusiv din partea legendarului Maradona, Aleqt n-are nicio îndoială: „Românul e cel mai de succes tehnician din Golful Persic.”

4 milioane de euro anual e salariul lui Oli la Al-Ahli Dubai, iar când a venit în Golf câştiga doar 1,2 milioane.

Probabil că aceste sume sunt și motivele pentru care în vara acestui an antrenori ca Dan Petrescu sau Laurențiu Reghecampf au acceptat oferte din zona Golfului, contracte pe sume serioase de bani.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!