Olaroiu, inchisoare cu suspendare!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 februarie 2014

523 cosmin olaroiuCosmin Olaroiu a fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare de tribunalul din Abu Dhabi, in procesul intentat de fostul sau club, Al Ain.

El a primit si o amenda de 4.000 de euro pentru declaratiile facute impotriva fostului sau club.

Olaroiu a plecat vara trecuta de la Al Ain, fostul sau club, la Al-Ahli, marea rivala din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Desi romanul a sustinut ca nu semnase prelungirea cu Al Ain, fostul sau club a depus plangere penala impotriva sa, dupa ce Olaroiu a avut cateva declaratii mai mult decat acide la adresa fostului sau club.

Decizia tribunalului din Abu Dhabi nu s-a lasat asteptata, iar Olaroiu a fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare, informeaza site-ul super.ae. Cu toate acestea, el nu a fost expulzat din Emirate, pedeapsa maxima pe care o risca, de altfel, in urma procesului intentat de fostul sau club.

„La Al-Ain, eu am incheiat orice raport de munca incepand cu 30 iunie 2013 prin scrisoarea pe care am trimis-o clubului. Apoi, intr-o alta scrisoare, publicata in presa locala, mi-am luat la revedere de la suporteri. Ei s-au prezentat in fata comisiei cu copia unui contract semnat de mine, dar nesemnat si nestampilat de ei. Cu asta, cred ca am spus totul. Tot ce patesc eu acum e pentru ca am facut o greseala: am fost corect. Probabil, n-ar fi trebuit sa fiu asa, dar nu regret, chiar daca am ajuns in situatia asta. Inca inainte de terminarea sezonului, in mai 2013, eu le-am spus celor de la Al-Ain ca, din punctul meu de vedere, echipa a ajuns la o capacitate maxima. Le-am zis ca e foarte greu ca din acest moment Al-Ain sa progreseze, la ce se intampla si la cum vad eu lucrurile”, a spus Olaroiu.

Este de asteptat sa vedem care va fi decizia sa, Cosmin Olaroiu putand parasi zona Golfului in urma acestor probleme, alegand sa antreneze in alta parte.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!