Olguța Vasilescu ripostează

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 8 aprilie 2016

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat presei că în dosarul ei există trei denunțători, dintre care unul a încercat să o agreseze fizic.

„Sunt trei denunțători, toți cu dosare penale. Mi-au cerut lucruri ilegale, unul a fost scos cu Poliția din Primăria Craiova, pentru că a încercat să mă agreseze fizic, iar alți doi nu spun că m-au auzit pe mine cerând mita, ci i-au auzit pe ei vorbind.”

Avocatul ei, Radu Marinescu, declara, și el, că denunțul în acest caz a fost făcut de trei oameni de afaceri, iar unul dintre ei ar fi văr al unui candidat la Primăria Craiovei. „În România anului 2016, se arestează primari că văruiesc niște blocuri din sponsorizări, nici măcar din bani publici”, a spus Olguța Vasilescu.

Edilul Craiovei este acuzat de 4 infracțiuni de luare de mită, 3 infracțiuni de folosire a autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani. Procurorii susțin că există „date și probe” potrivit cărora în cursul anului 2012, cu prilejul campaniei electorale pentru Primăria Craiova, „mai mulți oameni de afaceri au fost determinați de candidatul Vasilescu Lia Olguța, personal sau prin intermediul unor persoane din echipa de campanie, să efectueze diverse sponsorizări”.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!