Oli, felicitat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 mai 2014

536 cosmin olaroiuŞeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, l-a felicitat pe Cosmin Olăroiu, jucătorii şi staff-ul celor de la Al Ahli, pentru rezultatele reuşite în acest an. Antrenorul român a reuşit o adevărată performanţă de top, aceea de a câştiga trei trofee în primul an ca tehnician al echipei: Supercupa, titlul şi Cupa Ligii Golfului.

Olăroiu a scris istorie în Emiratele Arabe Unite. În ciuda unui sezon plin de probleme, în care plecarea sa de la Al Ain la Al Ahli a fost considerată drept o trădare istorică, tehnicianul din România şi-a condus echipa către un an aproape perfect, echipa sa ratând doar Cupa Preşedintelui, după ce a fost învinsă săptămâna trecută, scor 1-0, de echipa lui Mirel Rădoi, Al Ain.

Cosmin Olăroiu a semnat la începutul sezonului un contract valabil pentru următoarele trei campionate cu formaţia Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite. În vârstă de 44 de ani, Cosmin Olăroiu a antrenat echipele FC Naţional, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Al Hilal, Al Sadd şi Al Ain.

Alături de ultima sa echipă, Al Ain, Olăroiu a câştigat ultimele două ediţii ale campionatului din Emiratele Arabe Unite. Al Ahli a mai fost pregătită de un român în perioada 2003-2005, când la conducerea tehnică s-a aflat Ilie Balaci.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!