Oli, stăpân pe Emirate

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 mai 2014

534 cosmin olaroiu

Cosmin Olăroiu a sărbătorit alături de fanii Stelei cel de-al treilea titlu consecutiv obţinut de el în Emiratele Arabe Unite. Olăroiu poate câştiga chiar al patrulea trofeu în primul său sezon la Al-Ahli Dubai, asta dacă se va impune în finala Cupei Președintelui în fața fostei sale echipe, Al-Ain.

Fanii steliști au venita special în Dubai pentru a-l felicita pe fostul antrenor din Ghencea pentru performanţele obţinute în acest sezon cu Al-Ahli. Olăroiu s-a comportat ca un adevărat suporter la întâlnirea cu fanii Stelei, alături de care s-a fotografiat cu trofeul de campion.

„Efectul nu e acelaşi, pentru că am câştigat mai demult şi nu mai e acelaşi feeling. Suntem mulţumiţi că am câştigat a treia oară consecutiv, e un lucru foarte important. Sperăm ca la sfârşitul săptămânii să luăm şi al patrulea trofeu”, a declarat Cosmin Olăroiu.

Olăroiu a avut grijă ca secundul său, de altfel fostul campion mondial cu Italia, Fabio Cannavaro, să nu lipsească de la şedinţa foto cu trofeul de campion al Emiratelor. Fostul apărător de fier de la Inter, Juventus și Real Madrid a fost prezent și la fotografia de grup cu fanii steliști veniți să se bucure împreună cu Oli.

„România, Steaua! Europa, Steaua! Oriunde, Steaua! Campionii din Ghencea!”, au fost scandările cu care Olăroiu și fanii steliști au marcat al doilea an consecutiv în care și roș-albaștrii, dar și fostul lor antrenor câștigă titlul în același an.

Cu titlul, Supercupa şi Cupa Emiratelor deja câștigate, Olăroiu vrea să mai câştige un trofeu în primul său sezon la Al-Ahli. Va juca finala Cupei Preşedintelui, chiar împotriva fostei sale echipe, Al-Ain, la care evoluează și Mirel Rădoi, fostul căpitan al Stelei și fost elev al lui Olăroiu chiar și pe pământ arab.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!