Operații estetice de 130.000 de lire sterline. Mulțumită? Încă nu!

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 4 mai 2016

Krystina Butel1

Dacă există o culme a operaţiilor estetice, fără îndoială Krystina Butel a atins-o. Tânăra de 31 de ani, din Wakefield, West Yorkshire, Anglia, a cheltuit nici mai mult nici mai puţin de 130.000 de lire sterline ca să arate ca o caricatură.

Desenul a fost făcut în Ibiza, pe când avea doar 15 ani, iar de atunci femeia este bântuită de ideea de a arăta ca acolo. Aşa că de 15 ani, Krystina se lasă pe mâna medicilor esteticieni şi recunoaşte că încă nu este suficient de mulţumită de rezultat.

—————————————

„Când am văzut caricatura prima dată, asta a fost. Eram aşa de fericită. A fost ca şi cum aş şti în sfârşit ce îmi doresc să fiu. Vreau să arăt ca în desen. Sunt invidioasă pe el. Este ca şi cum artistul ar fi văzut pontenţialul meu, mi-a arătat cum aş putea să fiu dacă îmi depăşesc limitele. Caricatura m-a condus în acea direcţie în care voiam să merg.”

—————————————

Iată pe ce s-au dus banii: 23.600 de lire sterline pentru cinci intervenţii la sâni, 36.000 de lire sterline pentru solare, 48.000 de lire pentru extensii de păr. Alte intervenţii au constat în liposucţii, botox, tatuaje de contur la sprâncene, ochi şi buze.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!