Oportunităţi de joburi în străinătate

Articol publicat in sectiunea Social pe data 17 octombrie 2014

Românii interesaţi de un job în domeniul medical în străinătate, inclusiv în Marea Britanie, pot participa la un târg de cariere ce va avea loc pe 25 octombrie la Hotel International din Bucureşti.

Ediţia de toamnă a MedPharm Careers este o şansă de a intra în contact cu angajatori şi firme de recrutare din domeniul medical pentru oportunităţi de instruire şi lucru în Europa (Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, ţările scandinave) şi Orientul Mijlociu, anunţă organizatorii. Mai multe informaţii pot fi obţinute pe site-ul www.medpharmjobs.com.

Pe de altă parte, spaniolii au reînceput să angajeze români pentru plantaţiile de căpşuni. 800 de locuri de muncă au fost scoase la concurs pentru muncitorii necalificaţi în agricultură, de o companie din localitatea Almonte pe site-ul Eures al Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă din România. Salariul oferit de spanioli nu este foarte mare, iar condiţiile de muncă sunt, desigur, grele. Dar le oferă, cel puţin femeilor, cazare ieftină. Ca la toate anunţurile de muncă în străinătate, trebuie citite cu atenţie condiţiile înainte de semnarea contractului de muncă, pentru a nu apărea vreo surpriză neplăcută.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!