Oprește sângerarea în doar 10 secunde!

Articol publicat in sectiunea Sănătate pe data 30 octombrie 2015

Vreți să știți cum să opriți o sângerare în doar 10 secunde? Atunci nimic mai simplu: aveți nevoie de doar un ingredient care nu este deloc scump și pe care îl aveți în propria bucătărie.

Acest ingredient minune este praful de ardei iute roșu. Acesta poate vindeca rănile în condiții de siguranță și de multe ori nu va lăsa o cicatrice în locul unde v-ați accidentat. Se poate opri, de asemenea, sângerarea rănilor interne cu apă potabilă caldă amestecată cu o linguriță de piper cayenne.

Puneți o lingură de ardei iute într-o ceașcă de apă clocotită și clătiți rana în timp ce numărați până la 10, apoi veți vedea că sângerarea se va opri. Dacă sângerarea este internă sau externă, mai puteți consuma o băutură formată dintr-o linguriță de piper pusă într-o cană de apă clocotită.

Alte beneficii ale ardeiului iute roșu

Ardeiul roșu este bogat în capsaicină. Piperul conține, de asemenea, vitamina C, vitamina B6, vitamina E, potasiu, mangan și flavonoide (care îi dă gustul picant).

Reduce durerea și inflamația

Ardeiul iute roșu este foarte bun pentru ameliorarea durerii inflamatorii. Este bun pentru durerile musculare, dureri de spate, de gât și alte dureri.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!