Oradea, pe ultimul loc

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 martie 2014

527 csm oradeaCSM Digi Oradea, campioana României la polo, a fost învinsă pe propriul teren de formaţia Radnicki Kragujevac, din Serbia, cu 16-6, în cea de-a şaptea partidă din grupa B a Ligii Campionilor.

După şapte etape, CSM Digi Oradea staționează pe locul 6, ultimul din grupă, cu un punct. Ea ratează şansa de a mai lupta pentru calificarea la Turneul Final Six, în care vor ajunge primele trei clasate. Radnicki rămâne liderul grupei B, cu 21 de puncte.

În meciul de debut, orădenii au fost învinşi de nemții de la Spandau Berlin, cu 8-6, iar în cel de-al doilea, de italienii de la AN Brescia, cu 6-10. A treia partidă a însemnat tot o înfrângere pentru CSM, care a cedat cu 4-10 în faţa celor de la Partizan Belgrad, eşecul fiind repetat şi în meciul următor, cu sârbii de la Radnicki Kragujevac, scor 6-8. Orădenii au obţinut o remiză cu turcii de la Galatasaray, scor 9-9, dar şi o înfrângere, 9-11.

CSM Digi Oradea are în continuare următorul program: cu Partizan Belgrad (26 martie, acasă), cu AN Brescia (deplasare) şi cu Spandau Berlin (acasă).

Primele trei clasate din fiecare din cele două grupe preliminare se vor califica la Turneul Final Six. Trebuie spus că băieții de la CSM Digi Oradea s-au calificat în premieră în faza grupelor Ligii Campionilor.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!