Oțelul, 10 eliminări în 11 etape

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 octombrie 2014

555 otelul galati

Oţelul şi-a dorit mult ca meciul cu Viitorul, disputat în cadrul etapei a 11-a, să fie un nou start în campionat, dar în locul rezultatului cu care să se scape de ultimul loc a fost vorba doar o continuare a filmului din etapele trecute. O eliminare, a zecea în 11 meciuri, din nou rezultat final influenţat de o decizie greșită de arbitraj împotriva Oţelului. Sebastian Colţescu le-a făcut cadou un penalty celor de la Viitorul, la pachet cu un cartonaş roşu. De la 1-0 şi cu Stelian Cucu eliminat, Oţelul n-a contat şi s-a terminat 3-0 pentru gazde, care înving o candidată la locul 12 şi adaugă 3 puncte extrem de importante în clasament.

Tibor Selymes, tehnicianul Oţelului, a acuzat în termen duri arbitrajul, subliniind că este a treia partidă consecutivă în care i s-a eliminat un jucător eliminat fără motiv. “Este al treilea cartonaş roşu gratuit acordat împotriva noastră în ultimele trei etape. Am să bag doar nouă jucători de câmp de acum înainte, că oricum noi pornim în fiecare etapă cu un om în minus. Am început bine, am ţinut Viitorul departe de poartă, dar a venit acea fază de la care s-a schimbat totul. Am primit roşu şi penalty la o fază în care nu a fost nimic neregulamentar”, a comentat Tibor Selymes maniera de arbitraj a brigăzii delegate.

Tehnicianul gălăţenilor a mai spus că arbitrul Colţescu a fluierat într-o singură direcţie, argumentând cu faza în care s-a accidentat Zaharia. “A fost un fault din spate la Zaharia, am înţeles că are ruptură de ligamente, iar noi nu am primit nici măcar fault la faza respectivă”, a concluzionat, trist, Selymes.

Alexandru Zaharia a părăsit terenul de joc după doar 12 minute de joc, în urma unei intrări criminale a lui Cristi Manea, şi este suspect de ruptură de ligamente. Diagnosticul la ora aceasta este de entorsă de genunchi, mijlocaşul de la Oţelul urmând să afle exact despre ce este vorba, după o investigaţie RMN.

Zaharia este la a doua accidentare gravă la Oţelul. În primul stagiu de pregătire cu echipa gălăţeană, derulat în 2012 în Spania, a suferit o leziune a ligamentelor şi a meniscului exterior, ceea ce a însemnat un an întreg de stat pe tuşă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!