Oțelul a ajuns în Australia

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 iunie 2014

539 lucian ciofoaia

După preluarea managementului sportiv de la Oţelul Galaţi de către firma din Australia a românului Florin Burhală, Aspen Alpine Management, administratorul special al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia, a dezvăluit o parte din planurile pentru viitorul apropiat.

Cel mai important este că în ultima săptămână dinaintea reluării antrenamentelor echipei va fi anunţat noul antrenor, care va fi din străinătate.

„La reunirea de pe 23 iunie se vor prezenta toţi jucătorii aflaţi sub contract cu Oţelul. Vor veni şi alţi jucători, vom avea un lot competitiv pentru Liga I. Vom avea şi un antrenor nou, care nu va fi român şi va fi prezentat la reunirea lotului, într-o conferinţă de presă”, a anunțat Ciofoaia.

Conform declarațiilor sale, după o săptămână de antrenamente în Galaţi, echipa va pleca, pe 29 sau 30 iunie, într-un stagiu de pregătire centralizată în străinătate, pentru aproximativ 14 zile.

Ciofoaia a mai spus că partenerul australian va deveni noul proprietar al Oţelului. „Colaborăm pe partea de management sportiv, urmând ca apoi să se stabilească paşii pentru preluarea definitivă a clubului. Problemele domnului Adamescu nu influenţează situaţia echipei. Clubul este în insolvenţă şi este condus de un administrator judiciar, iar tranzacţia de acţiuni se poate face doar cu acordul Adunării Creditorilor şi al judecătorului. Există soluţii care nu îl implică pe Adamescu.”

Managerul general al echipei, Narcis Răducan, nu va mai rămâne astfel în cadrul clubului, în condiţiile în care obiectul activităţii sale se suprapune cu cel al firmei australiene. Încă nu se ştie dacă directorul sportiv Gabriel Viglianti va reveni la Oţelul. „Narcis Răducan ne-a anunţat că va pleca, iar lui Gabriel Viglianti i s-a propus să continue la club pe postul de director sportiv, este alegerea lui dacă doreşte să participe alături de noi”, a mai spus Ciofoaia.

Oficializarea despărţii lui Narcis Răducan de Oţelul urmează să se facă în câteva zile prin intermediul unei conferințe de presă. Nu se știe încă unde va ajunge acesta, însă este exclusă varianta ca el să vină la Steaua, așa cum se auzea într-o perioadă, imediat după arestarea managerului echipei, Meme Stoica.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!