În pădurea lui Robin Hood nu se plăteşte council tax

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 20 iunie 2016

uk-tabara-imigranti-padurea-Sherwood

Dacă Robin Hood şi banda sa de haiduci sunt nişte personaje de legendă care sălăşluiau în pădurea Sherwood, ei bine, nişte români cât se poate de reali îşi fac veacul în această pădure, dau iama în fauna locală, taie din copaci şi terorizează populaţia satului Edwinstowe, Anglia.

N-ar fi numai români, ci o ceată întreagă de est-europeni, care au băgat spaima în localnicii din apropiere. Potrivit publicaţiei locale Mansfield şi Ashfield Chad, citat de libertatea.ro, oamenii se plâng că „musafirii” au înfiinţat o tabără ilegală în faimoasa pădure, iar aceştia taie ilegal copaci, amenință trecătorii cu cuțitele, ba chiar au dat iama și în fauna locală.

Un englez de 66 de ani, Alan Daniels, a declarat pentru sursa citată că a găsit tabăra și că cei care stăteau acolo, în jur de 20 la număr, l-au amenințat cu cuțitele. Daniels a mai povestit că nomazii vânează fazani și căprioare în pădure și că amenință pe oricine trece pe acolo. Din fotografiile publicate de ziar, se observă o tabără utilizată recent, copaci tăiați și gunoaie lăsate la întâmplare.

Englezul a spus că ocupanţii legendarei păduri sunt români, însă un prieten de-al său a declarat că lui i s-au părut a fi rromi, după felul în care erau îmbrăcaţi:

—————————————

„Erau femei şi copii acolo şi aveau un cerb captiv. Vin de peste tot şi apoi pleacă mai departe.”

—————————————

O localnică a spus că se teme ca legendara pădure Sherwood să nu devină o tabără de refugiați, așa cum este Calais:

—————————————

„Vom sfârși ca Franța, cu toate aceste lagăre precum cel înființat în Nottingham.”

—————————————

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!