Palatul Buckingham, sub presiune

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 8 aprilie 2016

Londra_Simon Dorante-Day_fiul Printului Charles si al Camillei3Un australian de 50 de ani, pe nume Simon Dorante-Day, susține că este fiul secret al prințului Charles (67 de ani) cu Camilla Parker Bowler (68 de ani), notează The Globe.

Simon Dorante-Day s-a nascut in Gosport, Anglia, și a fost adoptat la 1 și șase luni de către Kare și David Day. Bărbatul susține că este de neam nobil.

El crede că Ducesa de Cornwall, Camilla, a rămas gravidă cu Charles în 1965, păstrând sarcina un secret. Soția lui Simon, Elvianna, alături de care are nouă copii, a explicat de ce soțul ei a fost adoptat la 18 luni: „Camilla a rămas gravidă cu Charles, iar cu ajutorul familiei ei și a Casei Regale l-a ținut pe Simon până la 1 an și 6 luni”. Când s-a născut Simon Dorante-Day, Camilla avea 19 ani, iar Prințul Charles avea 18. Simon a mai declarat că familia lui adoptivă a primit numeroase amenințări cu moartea din partea apropiaților familiei regale, iar din această cauză s-a mutat în Australia.

Se pare că bunicii lui adoptivi, Winifred și Ernest Day, au lucrat pentru Regina Elisabeta și Prințul Filip. De asemenea, Simon susține că cea care i-a spus adevărul despre părinții lui „reali” a fost bunica sa adoptivă. Ea i-a mărturisit totul pe patul de moarte.

„Eram foarte apropiat de bunica mea. Mi-a spus de multe ori că eu sunt copilul lui Charles și al Camillei. Ea nu a ieșit în față și nu a cerut dreptul la tron pentru mine când prințul William s-a născut pentru că se temea pentru siguranța mea și era îngrijorată de ce s-ar putea întâmpla dacă adevărul iese la iveală. Pe patul de moarte, i-am arătat o poză cu cei doi și am întrebat-o dacă despre ei este vorba. Mi-a spus că da”, a declarat Simon, citat de nzherald.co.nz.

Bărbatul susține că își amintește de Camilla, chiar dacă era foarte mic pe vremea aceea. Pentru a înlătura orice dubiu, Dorante-Day vrea să facă testul ADN. Dacă spusele lui ar fi adevărate, din punct de vedere al succesiunii la tron, el ar trebui fie cel care preia coroana, însă Simon susține că nu este interesat de acest lucru și nici de banii familiei regale. Acesta le-a spus jurnaliștilor că tot ce-și dorește e să-și cunoască frații, pe William (33 de ani) și Harry (31 de ani), dar și pe bunica lui „adevărată”, Regina Elisabeta a II-a.

„Nu mi-e frică să mă lupt cu avocații regali. Vreau să fac testul ADN. Vreau ca tot adevărul să iasă la iveală”, a mai spus el, pentru sursa citată.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!