Pantilimon ar putea ajunge la Arsenal

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2014

537 costel pantilimonEste aproape sigur, Costel Pantilimon o va părăsi pe Manchester City de la 1 iulie 2014. După ce s-a spus în urmă cu ceva timp că portarul se află în atenţia celor de la Arsenal, iată că respectiva şansă îi poate surâde românului.

Arsenal s-a despărţit de Lukasz Fabianski, acesta semnând un contract pe 4 ani cu cei de la Swansea,au anunțat cei de la BBC. În această situaţie, Wenger trebuie să transfere un nou portar, iar evoluţiile lui Pantilimon de la City au fost apreciate de francez.

Chiar dacă în acest moment Wojciech Szczesny este titularul postului la Arsenal, românul ar putea reprezenta o concurenţă serioasă. Un alt avantaj pentru cei de la Arsenal ar fi inclusiv faptul că Pantilimon ar ajunge la ei din postura de jucător liber de contract.

Pantilimon a spus în mai multe ocazii că vrea să se transfere la un club care îi va asigura postul de titular, însă o competiţie cu Szczesny ar putea să-l motiveze pe român, mai ales că nu va mai fi supus presiunii din partea presei din Anglia, presă care la City îl cerea tot timpul titular pe Joe Hart.

537 costel pantilimon

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!