Pantilimon, criticat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 decembrie 2013

516 costel pantilimonInclus de catre jurnalistii de la BBC in echipa etapei, romanul Costel Pantilimon nu se poate bucura pe deplin de reusita sa. O parte a presei din Anglia il considera in continuare nesigur pentru postul de portar al lui City, desi evolutiile sale au fost mult mai bune decat cele reusite de titularul nationalei Angliei, Joe Hart.

Astfel, The Guardian critica jocul romanului din victoria lui City pe teren propriu in fata celor de la Arsenal, scor 6-3.

“Pantilimon si-a pastrat postul de titular in Premier League, dar nu a reusit sa convinga. Romanul a avut o serie de erori in special la iesirile pe centrari, plus ca a ramas statuie la golul marcat de Theo Walcott. Desi Joe Hart a avut o prestatie buna in meciul din Liga Campionilor cu Bayern Munchen si se credea ca va fi titular si impotriva echipei lui Arsene Wenger, Pellegrini a continuat sa-l foloseaca pe Pantilimon desi acesta a avut cateva erori si in partida cu WBA.

Romanul pare sa aiba aceeasi problema ca si Joe Hart, ambii fiind buni la respingerea suturilor, insa au probleme la centrarile inalte. Nu ar fi nici  o surpriza ca City sa piarda puncte din cauza greselilor comise de Pantilimon, iar in cele din urma sa fie lasat pe banca asa cum a patit si Joe Hart”, spun englezii.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!