Pantilimon, dedicat lui Sunderland

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 decembrie 2014

561 pantilimonPortarul echipei Sunderland, Costel Pantilimon, a declarat pentru site-ul oficial al clubului la care activează, înaintea meciului cu Manchester City din etapa a XIV-a a Premier League, că are amintiri foarte frumoase din cele trei sezoane petrecute la Manchester, dar acum este dedicat sută la sută celor de la Sunderland.

“Am petrecut 3 ani foarte buni la Manchester City şi am amintiri foarte speciale de când am stat acolo. Am câştigat o mulţime de trofee, inclusiv campionatul, aşa că a fost o perioadă bună de care îmi aduc aminte cu plăcere, pentru că a fost o perioadă foarte importantă a carierei mele. Acum am schimbat echipa şi sunt sută la sută cu Sunderland, aşa cum sper că am demonstrat-o şi că o voi face în viitor”, a anunțat Pantilimon.

După ce în etapa trecută Costel Pantilimon nu a primit gol de la liderul clasamentului, acum el urmează să se înfrunte cu golgheterul echipei la care a activat, Sergio „Kun” Aguero, care a înscris de 17 ori în 19 partide. “Este un jucător de top care a înscris multe goluri în campionat şi în Liga Campionilor. El dă tot timpul sută la sută la antrenamente şi de aceea obţine aceste rezultate pe teren, dar le merită pentru că este un mare om şi un mare jucător”, a spus Pantilimon despre el.

Pantilimon a câştigat la Manchester campionatul şi Cupa Ligii în sezonul 2013/2014 şi Supercupa Angliei în 2012. S-a transferat apoi liber de contract la Sunderland, după trei sezoane petrecute la City, formaţie pentru care a evoluat mai mult sporadic.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!