Pantilimon este dorit la Aston Villa

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 1 iulie 2016

635 pantilimonCostel Pantilimon este dorit de Roberto Di Matteo la Aston Villa, echipă care a retrogradat din Premier League. Principala piedică în calea transferului este salariul pe care îl cere portarul lui Watford.

Internaţionalul român şi-ar putea schimba din nou echipa în această vară. Pantilimon a semnat în ianuarie cu Watford, după ce n-a mai fost dorit la Sunderland, dar n-a prins prea multe jocuri. Portarul în vârstă de 29 de ani a fost doar a doua opţiune şi a apărat în trei meciuri, timp în care a primit două goluri.

Acum, Costel Pantilimon a ajuns din nou într-un moment de răscruce. Pe de-o parte, şi-ar dori să joace, însă la Watford are şanse puţine. Pe de altă parte, şi-ar dori să rămână în Premier League. Potrivit mirror.co.uk, un alt obstacol în calea transferului ar fi salariul pe care-l cere Pantilimon. Însă Roberto Di Matteo, noul manager al lui Aston Villa, consideră că Pantilimon va fi atras de ideea de a fi titular. În plus, ar putea reveni după doar un an în Premier League, deoarece obiectivul clubului este promovarea.

Costel Pantilimon a mai jucat în carieră la Poli Timişoara, Manchester City, Sunderland şi Watford. Roberto Di Matteo, noul antrenor al lui Aston Villa, se poate mândri, printre altele, cu câştigarea Ligii Campionilor cu Chelsea, în 2012.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!