Pantilimon merge la Watford

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 ianuarie 2016

613 pantilimonCostel Pantilimon începe un nou capitol al carierei sale, după ce a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate cu Watford, grupare clasată în acest moment pe locul 12 în Premier League.

Românul s-a despărţit de Sunderland după ce în ultimele partide îşi pierduse locul de titular în favoarea italianului Vito Mannone, iar acum va lupta pentru un loc în primul 11 cu brazilianul Heurelio Gomes şi fostul stelist Giedrius Arlauskis.

Pantilimon a oferit în primele declaraţii în calitate de jucător al lui Watford, prin intermediul site-ului oficial al grupării antrenată de spaniolul Quique Sánchez Flores. Portarul de 28 de ani spune că a fost impresionat pe proiectul celor de la Watford şi s-a declarat convins că a luat cea mai bună decizie. Panti a vorbit şi despre concurenţa cu Heurelio Gomes pentru titularizare.

„Este o plăcere pentru mine să semnez cu acest club! Cred că a fost cea mai bună variantă pentru mine. Este un club nou în Premier Leaugue şi cred în proiectul de aici. Este decizia corectă pentru mine.

Am aflat că mă vor în urmă cu câteva zile şi m-am gândit că îmi place ce se întâmplă aici, îmi place managerul, îmi plac jucătorii şi e varianta cea mai bună pentru mine.

Ştiu că Heurelio Gomes este un goalkeeper bun. Îl ştiu de la meciul direct cu Watford, este un tip de treabă. Voi lupta pentru locul de titular. E normal să existe o competiţie. Respect pe toată lumea şi voi încerca să ajut echipa”, a declarat Pantilimon pentru site-ul oficial al clubului Watford.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!