Pantilimon nu se sperie de sezonul greu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2014

545 costel pantilimon

Costel Pantilimon, portarul naționalei României, nu se teme de faptul că Sunderland va avea un nou sezon slab, la fel ca anul trecut, când s-a salvat de la retrogradarea din Premier League spre finalul campionatului. El a precizat că are încredere în potenţialul formaţiei şi în managerul Gustavo Poyet.

“Rezulatele de anul trecut ale echipei nu mă îngrijorează. Ştiu că în acest moment avem un bun manager şi jucători buni. Nu mă sperie nimic. Îmi amintesc de meciurile disputate împotriva formaţiei Sunderland cu Manchester City, sezonul trecut. Am pierdut aici, am remizat pe teren propriu şi am avut un meci dificil în finala Cupei Ligii după ce ei au deschis scorul. Eu am venit aici să ajut această echipă. Cunosc proiectul şi ideile managerului şi sunt sigur că vom face lucruri bune. Am încredere în ceea ce se întâmplă aici. Putem mai mult decât anul trecut”, a declarat Pantilimon pentru Sunderland Echo.

Jucătorulnostru a afirmat că nu a avut probleme în ceea ce priveşte integrarea la noua sa echipă. Dintre noii săi colegi el îl cunoaştea pe mijlocaşul Adam Johnson, cu care a fost coechipier la Manchester City.

“Am găsit oameni minunaţi aici. Din momentul în care am sosit a fost uşor să mă adaptez. Cred că va fi la fel pentru toţi noii jucători. Când ai o echipă bună şi un staf bun, e uşor să te adaptezi. Îl ştiu pe Adam de la City, este un băiat bun şi de asemenea un jucător bun”, a spus Pantilimon.

Costel Pantilimon a semnat la 16 iunie un contract pe 4 ani cu Sunderland, după trei campionate petrecute mai mult pe banca de rezerve a lui Manchester City.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!