Pantilimon, rezervă în Cupa Ligii?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 martie 2014

524 costel pantilimonViitorul lui Pantilimon în tricoul lui City părea rezolvat de ceva vreme, britanicii explicând că relaţia dintre Pellegrini şi român s-a deteriorat după ce tehnicianul chilian a recunoscut public că Joe Hart este numărul unu.

Românul a vrut să plece încă din vară, nemulţumit de statutul de rezervă, însă Pellegrini l-a convins să rămână, promiţându-i că va avea şansa sa de a prelua postul de titular al clubului de pe Etihad. Și asta s-a întâmplat, Pantilimon profitând în toamnă de gafele în serie ale lui Hart. În ciuda unor prestaţii bune, staff-ul lui City l-a trecut în rezervă fără prea multe explicaţii, oferindu-i sprijin total englezului.

Pantilimon a trebuit să se mulţumească cu meciurile din Cupa Ligii şi Cupa Angliei, unde a avut evoluţii excelente, însă este mai mult decât sigur că nu va avea ocazia să fie titular în cel mai important meci din League Cup. City va da piept cu Sunderland în ultimul act, iar presa din Anglia scrie că Pellegrini va renunţa la sistemul rotaţiei, urmând a trimite în teren cel mai bun „11” pe care-l are.

Pentru Pantilimon nu ar fi decât o nouă lovitură, după ce Roberto Mancini a procedat la fel înainte de finala Cupei Angliei, sezonul trecut. Deşi a apărat în toate partidele, iar Mancini îl anunţase că va fi titular şi în finală, împotriva lui Wigan, Pantilimon a stat pe banca de rezerve. O decizie nedreaptă, care l-a făcut pe Pantilimon să ia foarte serios în calcul varianta despărţirii de City.

„Pentru prima oară în acest sezon, Pellegrini va alinia la startul unui meci din Cupa Ligii formaţia ideală. Cei care au dus greul în competiţie vor lua loc pe banca de rezervă, urmând ca Hart, Toure, Silva sau Aguero să conducă echipa spre trofeu. Cea mai bună veste pentru «cetăţeni» e revenirea printre titulari a lui Kun, care s-a recuperat total după accidentarea cu Spurs şi a anunţat pe contul său de Twitter că e apt de joc”, scrie manchestereveningnews.co.uk.

2.5 milioane de euro a plătit Manchester City pentru transferul definitiv al lui Pantilimon, de la Politehnica Timişoara. Portarul a mers pe Etihad sub formă de împrumut, după care formaţia engleză l-a transferat definitiv.a


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!