Pantilimon ține Sunderland fără gol primit

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 28 noiembrie 2014

560 pantilimonCostel Pantilimon a devenit unul dintre oamenii momentului în Premier League. Portarul român a fost introdus în sfârşit titular la Sunderland în urmă cu trei etape, iar de atunci prestaţiile sale sunt excelente, dându-i dreptate antrenorului Gustavo Poyet.

În weekend, cel căruia i se spune “Gulliver” a fost din nou printre cei mai buni de pe teren în meciul pe care echipa sa l-a remizat, 0-0, în deplasarea de la Leicester, iar fanii nu au contenit cu laudele pe reţelele de socializare. Pantilimon a fost atât de lăudat de susţinătorii echipei sale pentru prestaţia sa, încât jurnaliştii englezi au realizat rapid un material cu cele mai importante mesaje primite de român pe twitter.

“Pantilimon a salvat un punct pentru Sunderland, reuşind câteva parade de excepţie în faţa atacanţilor adverşi. Românul pare a-şi fi adjudecat postul de titular de drept, în faţa lui Mannone, care sezonul trecut a fost printre cei mai buni jucători ai echipei”, îşi încep jurnaliștii de la hereisthecity.com pledoaria, pentru ca apoi să sublinieze faptul că, avându-l pe român între barele porții, Sunderland se poate gândi la lucruri măreţe:

“Cu 5 puncte câştigate în ultimele trei partide, „pisicile negre” au în faţă un calendar extrem de greu. Dar cu Pantilimon în spate, nimic nu pare imposibil. Sunderland e capabilă de surprize, iar un important rol în optimismul fanilor îi aparţine goalkeeper-ului de 27 de ani din România. Aceştia şi-au manifestat ataşamentul faţă de portar pe twitter, lăudându-i prestaţia”, spun englezii, pe care-i știm extrem de zgârciți cu laudele, mai ales când vine vorba de jucători străini.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!