Pantilimon visează naționala

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 iunie 2014

540 costel pantilimonSătul până peste cap să stea pe banca de rezerve a lui Manchester City, Costel Pantilimon a ales să plece la Sunderland. Internaţionalul român a oferit un interviu în care explică exact ce l-a determinat să ia această decizie.

„Am plecat de la Manchester City şi îmi doream un club cu aspiraţii înalte, care să joace la un nivel ridicat şi care să-şi dorească să facă performanţă.

După ce am vorbit cu antrenorul Gustavo Poyet, am realizat că Sunderland este clubul potrivit pentru mine. Sunderland este un club puternic, cu jucători foarte buni, iar din sezonul următor avem ambiţii mari, poate vom reuşi să ne calificăm în cupele europene.

Îmi doresc foarte mult să revin în poarta echipei naţionale. Prima reprezentativă este foarte importantă pentru mine, de aceea am şi ales un club unde să fiu dorit şi unde să am şanse să joc”, a spus Costel Pantilimon în respectivul interviu.

El a avut câteva cuvinte și despre portarii echipelor de la Cupa Mondială: „Sunt doi portari care mi-au plăcut foarte mult. Primul este Jasper Cillessen, portarul Olandei, care, deşi nu are foarte multe selecţii la echipa naţională, a arătat o siguranţă şi un joc de picior foarte bune.

S-a descurcat foarte bine la cel mai înalt nivel. Mi-a plăcut şi chilianul Claudio Bravo, un portar experimentat, care dă siguranţă echipei”, a declarat Pantilimon.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!