Papahagi pleacă din PMP

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 10 iulie 2014

Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Mișcarea Populară, declarând că regretă eforturile „îngropate în proiectul PMP” și învinuind-o pe Elena Udrea de eșecul acestui proiect politic.

„Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generații de politicieni; nu văd nicio diferență morală, politică sau mediatică între ea și Victor Ponta”, a scris pe Facebook Adrian Papahagi, unul din fondatorii PMP.

Politicianul mai spune că a crezut cu sinceritate în ideea partidului pe care acum îl părăsește. „Regret nesfârșit eșecul proiectului inițial al PMP: am fost cinstit atunci când am bătut țara și televiziunile, spunându-le oamenilor că e un partid altfel. Când n-am mai crezut acest lucru, n-am mințit. Adio, PMP!”, a încheiat Papahagi. El participase la primul Congres al PMP și inițial își depusese candidatura la conducerea partidului, retrăgându-se ulterior. „Începând de astăzi, intru în rezerva strategică de cadre a dreptei. Rămân simplu membru în partidul pe care l-am fondat cu speranță în 23 iulie 2013”, declarase Papahagi după Congres.

Nu este prima oară când Papahagi se retrage din viața politică. În timpul campaniei electorale, acesta a mai avut o perioadă de detașare de partid, revenind în ultima săptămână înainte de alegeri, când a sprijinit din nou efortul partidului.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!