Lansarea noului card „Money Gram Plus” la împlinirea a 20 de ani de parteneriat între Money Gram şi Post Office

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora pe data 7 martie 2016

uk-posta-britanica-money-gram

Într-un eveniment organizat pe 1 martie la British Museum din Londra, Money Gram şi Post Office-ul britanic au sărbătorit 20 de ani de colaborare, marcând în această zi şi transferul monetar cu numărul 20 de milioane realizat în această formulă. La acelaşi eveniment s-a anunţat şi lansarea cardului „Money Gram Plus”.

The Post Office are o reţea impresionantă în Marea Britanie: 11.500 de sucursale, din care 3.000 cu program şi în zilele de week-end. Încă din 1996, este cel mai mare partener Money Gram din Europa Occidentală.

 

trimiteri-sus-4

MoneyGram prelungește colaborarea exclusivistă cu UK Post Office

DJ român din Northampton, acuzat de furturi de date bancare

Transferul internaţional de bani… sub lupă

TALENT DE STRÂNGĂTOR

trimiteri-jos-4

 

Prin Money Gram se realizează o bună parte din transferurile monetare de acest tip din UK. Banca Mondială estimează că în Marea Britanie sunt aproape 8 milioane de imigranţi – grupurile cele mai mari fiind reprezentate de indieni, polonezi, pakistanezi şi irlandezi. Aceeaşi sursă confirmă că în 2014 aproximativ 2,5 miliarde de dolari americani au fost trimişi din UK, în timp ce 1,8 miliarde de dolari au sosit în UK.

—————————————

Noul serviciu oferit de Money Gram este „Money Gram Plus”. Este un card care permite titularului să-şi stocheze cu Money Gram detaliile de expeditor şi de destinatar, simplificând întregul proces de trimitere al banilor în cazul tranzacţiilor care se repetă. Devenind membru al Money Gram Plus Program veți beneficia de: notificare la finalizarea tranzacției, acces la istoricul tranzacțiilor, promoții speciale la produse și servicii, servicii online și acces la aplicația pentru mobil.

—————————————

Pentru mai multe detalii despre noul Card Money Gram Plus, accesați: http://www.moneygram.co.uk/postoffice.

Autor articol: Cristian Enache
Etichete:

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!