Patronul Astrei este supărat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 9 octombrie 2014

553 ioan niculaeFinanţatorul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat la finalul partidei cu FC Viitorul, 0-1, că este nemulţumit de staful tehnic, dar şi de jucători, cărora le va propune micşorarea salariilor.

“Nimeni nu e sigur în lumea asta, atât timp cât nu ai rezultate. E o nemulţumire mare de tot faţă de banca tehnică. Este al treilea meci în care nu am înţeles formula de echipă. Nu am întrebat, nu am primit decât foaia de joc, dar nu se poate aşa ceva. Nu înţeleg de ce a făcut o asemenea echipă. Să explice el, că este un antrenor. Avem 30 de zile de meditaţii, iar 2 luni nu mai calc pe acest stadion, pentru că îmi este ruşine să mai vin la mine pe stadion. Acum e picătura care a umplut paharul. Tema nu este Isăilă, tema este echipa”, a spus Niculae.

Ioan Niculae a afirmat că jucătorii care nu vor accepta reducerile salariale vor fi vânduţi în pauza de iarnă. “Voi discuta cu jucătorii pentru a renegocia contractele la nivelul la care joacă, respectiv la nivelul Diviziei A, vor rămâne, dacă nu, vor fi liberi să plece în altă parte în perioada de transferări pe zeci de mii de euro şi să nu ştie să dea o pasă. Ghinionul ţi-l faci singur. Atât timp cât nu joci fotbal, nu cauţi pretexte în altă parte”, a completat Niculae.

Eşecul din acest meci a reprezentat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon pentru Astra Giurgiu. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nelson Bonilla în minutul 2.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!