Paul Papp a plecat pentru familie

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 iunie 2016

632 pappPaul Papp a semnat pe 3 ani cu FC Will, liga a doua din Elveţia. Fostul fundaş al Stelei susţine că a fost o ofertă excelentă din punct de vedere financiar.

Papp s-a despărţit în această vară de Steaua şi a ales liga a doua din Elveţia, unde a semnat cu FC Will. Fundaşul în vârstă de 26 de ani susţine că a fost singura ofertă care l-a convins să plece de la Steaua, deoarece contractul propus a fost mult prea bun:

„Am ales FC Will pentru proiectul de aici şi, bineînţeles, pentru binele meu. Anul trecut au terminat pe locul 3, au investit vreo şase milioane de euro, astăzi mi-au spus că vor investi şi mai mult şi sperăm să promovăm.

Este adevărat că am acceptat înjumătăţirea salariului la Steaua şi să rămân, dar numai dacă nu vine o ofertă pe bani mulţi. Şi a venit această ofertă, pe care nu puteam să o refuz. Este vorba despre viitorul familiei mele. Am avut o discuţie cu Reghecampf, mi-am dat acordul verbal să rămân, dar numai dacă nu vine o ofertă bună. Ei doreau să rămân, dar îmi pare rău. Asta a fost prima ofertă, au mai venit câteva oferte, dar nimic concret. Aici, oamenii au venit direct cu banii”, a declarat Paul Papp.

Papp a fost om de bază la naţională la începuturile preliminariilor pentru EURO 2016, dar a pierdut echipa în timp, după evoluţiile slabe de la Steaua. Fostul fundaş al Stelei spune că nu este supărat pe selecţioner, deoarece este o decizie argumentantă. În schimb, a ţinut să sublinieze din nou că a fost deranjat de atitudinea lui Andrei Ivan şi a tatălui acestuia.

„O să mă uit la EURO de acasă, le ţin pumnii băieţilor şi o să stau cu sufletul la gură. A fost decizia selecţionerului, dar a fost normală, pentru că nu prea am jucat la echipa naţională. Îmi menţin părerea despre Andrei Ivan. Nu este normal ca un puşti de 19 ani să spună aşa ceva. Nu vorbesc aşa jucători precum Marica sau Tamaş, care au mult mai multe selecţii la naţională, şi zice un puşti de 19 ani. Nu este normal. Eram nervos, de aceea am scris acele lucruri”, a mai spus Papp.

Declaraţiile date de tatăl lui Andrei Ivan, care l-au enervat pe Papp: „O să fie vai şi amar cu România la Euro, o să vedeţi. Iordănescu vine cu coada între picioare, vă spun eu! L-a luat pe Chiricheş, care a gafat la trei goluri cu Ucraina… Nu au ce să mai caute la naţională Chiricheş, Sânmărtean, Raţ, Chipciu. Sunt slabi de tot”, a spus Daniel Ivan.

Iată și ce a spus Papp atunci: „Probabil a facut istorie la Craiova şi are şi vreo 20 de goluri în prima ligă + vreo 15 selecţii la naţională ! Şi tatăl lui mai şi critică jucători care totuşi au ceva meciuri pe la naţională, au purtat banderole şi unii au dat şi câteva goluri, aşa, la mișto… M-am săturat deja de noul Ronaldo… prea atacă el pe toată lumea … „.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!