Pe Dinamo, fara apa calda

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 16 decembrie 2013

515 galerie dinamoFinalul partidei dintre Dinamo si Botosani a adus o surpriza extrem de neplacuta atat jucatorilor, cat si brigazii de arbitri.

Dupa ce au scapat de frigul pe care l-au dus in spate pe toata durata partidei, protagonistii au vrut sa faca dus. Numai ca nu s-a putut, pentru ca apa era mai mult decat rece.

Nemultumiti de acest lucru, fotbalistii oaspeti si arbitrii din delegatia lui Istvan Kovacs s-au enervat si au mers la oficialii dinamovisti pentru a afla ce se intampla.

Acestora li s-a spus sa aiba rabdare pentru ca sunt unele probleme cu centrala si ca apa calda va veni pana la urma. Multi dintre fotbalistii ambelor echipe au plecat fara sa mai faca dus, insa arbitrii  s-au incapatanat si, intr-un final, la aproape o ora de la finalul meciului, au reusit sa se spele cu apa calda.

„Eu am asteptat sa vad daca vine apa, insa pana la urma, am plecat fara sa fac dus. Este prima oara in cariera cand dupa un meci patesc asa ceva. Curgea ceva la dus, dar daca ne-am fi spalat cu apa aia, am fi ajuns dupa Acsinte, la spital” , a declarat unul dintre fotbalistii Botosaniului, care a preferat sa-si pastreze anonimatul.

515 fani dinamo


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!