Pedofil român eliberat DIN GREŞEALĂ dintr-o închisoare britanică

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 12 decembrie 2015

uk-detinut-inchisoare-britanica

Românul abuzase sexual o fetiţă de 13 ani, motiv pentru care primise o pedeapsă de 30 de luni de închisoare. Însă românul, conform Daily Express, va putea sărbători Crăciunul acasă la el, în Braşov, în condiţiile în care a fost eliberat din închisoare înainte de termen. Din greşeală!

Acesta urma să fie eliberat de după gratii la 6 ianuarie, dar a ieșit mai devreme cu o lună. Ministerul Justiției din Regat investighează cum a fost posibil ca bărbatul să fie eliberat de la un penitenciar din Cambridgeshire înainte de a-şi ispăşi pedeapsa.

În urma eliberării, românul a fost extrădat în țară și va putea fi alături de familia sa din Brașov.

—————————————

„Vrem ca străinii care comit infracțiuni în Marea Britanie să fie extrădați cât mai curând posibil. Mai vrem să ne asigurăm că sentințele date îi vor ţine pe criminali departe de cetăţeni.”

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Justiție

—————————————

 

trimiteri-sus-4

Big Brother UK: Încă o mutare strategică

Roluri inversate. Pedofilul – român, victimele – fetiţe britanice

Mx pentru transsexual, copil de homosexual şi un prezentator TV pedofil

O „glumă” care se putea sfârși cu închisoarea

trimiteri-jos-4

 

„Incidente ca acestea sunt extrem de rare”, a continuat purtătorul de cuvânt. Dar întâmplarea vine în contextul unor planuri propuse de secretarul pe justiţie, Michael Gove, de a scurta sentinţele puşcăriaşilor, în încercarea de a slăbi presiunea asupra puşcăriilor, aflate în stare de supraaglomerare.

Conform acestor planuri, deţinuţii ar putea fi eliberaţi din închisoare înainte de termen, cu condiţia ca aceştia să muncească în cursul săptămânii, timp în care ar fi supravegheaţi prin satelit şi cerându-le să se întoarcă la celulele lor în zilele de weekend.

Cât despre deţinuţii străini, acestora li s-ar putea oferi o sentinţă mai scurtă cu nouă luni de zile dacă ar fi de acord să părăsească Marea Britanie.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!