Pericol pentru România

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 mai 2016

 

630 pruneaFlorin Prunea, preşedintele clubului CSMS Iaşi, avertizează Rapidul să nu se bucure încă pentru promovarea în primul eşalon, pentru că FRF ar trebui să pună în executare decizia luată de FIFA, de depunctare cu 6 puncte a formaţiei antrenate de Dan Alexa.

Clubul Rapid a primit o depunctare de 6 puncte din partea FIFA, după ce fotbalistul Rhema Obed a câştigat procesul împotriva clubului giuleştean, care trebuie să-i plătească 57.000 de euro. Oficialii Rapidului au declarat că au achitat această sumă, însă preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, a spus că Federaţia Română de Fotbal trebuia să pună imediat în aplicare decizia forului internaţional, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Mi-aş dori că Rapidul să promoveze, pentru că merită. Ar fi păcat să fie depunctată. Pe de altă parte, regulamentele sunt foarte clare, documentele venite de la FIFA obligă Federaţia Română de Fotbal să ia punctele şi sunt curios ce va fi. Sper să nu fie depunctaţi, dar va fi destul de dificil. FIFA nu prea face paşi înapoi când ia o decizie. Dacă FRF nu va pune în executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate şi nu vor participa la nici o competiţie organizată de FIFA. Nu se joacă nimeni cu aceste chestiuni”, a spus Prunea pentru mass-media.

Rapid Bucureşti a obţinut matematic promovarea în prima ligă, după victoria, scor 3-1, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!