Peste 20 dintre răniții de la Colectiv, încă în spitale

Articol publicat in sectiunea Social pe data 8 ianuarie 2016

În spitale din București mai erau internate, la 4 ianuarie, trei persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care una în stare critică, iar în clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel și Germania sunt 18 pacienți.

Din datele centralizate la Ministerul Sănătății, 21 de răniți în incendiul de la Colectiv mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate, scrie Mediafax.

În spitalele din București sunt internați trei dintre răniți, unul fiind în stare critică. La Spitalul Floreasca sunt doi pacienți, iar al treilea este la Institutul „CC Iliescu”.

Ministerul Sănătății a precizat că 78 dintre răniții care au fost tratați, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externați.

Dintre cei 39 de răniți transferați din spitale din Capitală în unități sanitare din străinătate mai sunt internați 18, toți în stare stabilă, iar alte două persoane se află în tratament ambulatoriu. Opt dintre răniți sunt internați în Belgia, trei în Marea Britanie, câte doi în Austria, Olanda și Germania și unul în Israel.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Colectiv și-au pierdut viața 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în aceeași noapte, iar ulterior 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!