Peste 200.000 de euro investiți în două concerte

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 25 martie 2016

Delia in concertDelia pregătește două spectacole cum nu s-au mai văzut în România. Organizatorii spectacolelor spun că show-ul „Welcome to Deliria”, în care s-au investit peste 200.000 de euro, va fi o premieră pentru țara noastră.

Delia pregătește două spectacole inedite, în 3 și 4 aprilie, la Sala Palatului din București. A fost o desfășurare de forțe ieșită din comun, spun organizatorii, iar cifrele demonstrează acest lucru. 216 oameni lucrează zi și noapte pentru a instala echipamentele care au fost transportate cu nouă camioane. În plus, tehnologia și efectele sunt folosite pentru prima oară în România.

Biletele la „Welcome to Deliria” s-au vândut imediat. Anul trecut, Delia și-a impresionat fanii în momentul în care a „zburat” deasupra publicului. Acum, se anunță un spectacol și mai alert, care include multe acrobații. Tocmai de aceea, Delia va profita de marele spectacol pentru a filma un nou videoclip.

Peste 200.000 de euro s-au investit în total, susține Codin Maticiuc, organizatorul spectacolului, bani care nu vor fi amortizați, în condițiile în care Sala Palatului nu poate primi mai mult de 5.000 de oameni. Vor fi și fani mai norocoși. Pentru 300 de lei, atât cât a costat biletul VIP, vor avea parte de un tratament regesc: șampanie și sushi la discreție. Iar după spectacol, vor fi invitați la petrecerea Deliei.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!