Petre nu a fost cautat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 decembrie 2009

 

Fostul mijlocaş al lui Dinamo a dezvăluit că a purtat tratative timp de o lună cu ŢSKA Sofia şi spune că nu a avut nicio ofertă din Ştefan cel Mare.

 

Florentin Petre s-a referit şi la campionatul Rusiei, spunând că e nevoie de o condiţie fizică foarte bună pentru a face faţă în această competiţie.

 

„Cei de la ŢSKA m-au sunat de o lună de zile. Au fost foarte serioşi. De la Dinamo nu m-a sunat nimeni. Nu mai câştig banii de la Terek, dar e bine şi aici. În Rusia se aleargă foarte mult, fiecare jucător aleargă câte 12 kilometri, ca în Champions League. A fost un meci în care Mărgăritescu a alergat 15 kilometri şi am câştigat meciul ăla. Aşa se face performanţă!”, a declarat fostul internaţional la GSPTV.

 

Petre a mai spus că apreciază foarte mult munca lui Meme Stoica şi Dan Petrescu de la Urziceni, probabil sperând că echipa va avea nevoie de el şi va dispune de şansa de a evolua în Liga Campionilor. Cu toate acestea, nu a fost cazul, iar Petre a ales să meargă şi să joace la ŢSKA Sofia, unde va câştiga oricum mai bine decât ar fi avut şansa de a o face în România.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!