Petrescu ar putea antrena Tottenham

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 martie 2016

621 petrescuDan Petrescu ar putea reveni în fotbalul din Europa după experienţa din China, anunţă presa din Marea Britanie.

Nottingham Forest tocmai l-a concediat pe Dougie Freedman, iar numele fostului fundaş dreapta la lui Chelsea apare pe lista legendaruluzi club britanic, anunţă publicaţia Here Is The City.

Forest a confirmat despărţirea de managerul Dougie Freedman în weekend, după o nouă înfrângere, suferită în faţa lui Sheffield Wednesday, scor 0-3. După 37 de etape Nottingham Forest ocupă locul 14 în Championship, cu 45 de puncte, la mare distanţă de locurile care ar asigura macar prezenţa în barajul de promovare în Premier League.

Numele lui Petrescu s-a mai aflat pe lista fostei câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în trecut, iar acum casele de pariuri oferă o cotă de 17 ca românul care antrenează în China să fie noul antrenor. Favoriţi sunt însă Nigel Pearson (fost antrenor la Leicester şi născut în Nottingham) şi scoţianul Billi Davies, dcare a mai antrenat-o pe Forest în trecut.

„Forest ar putea să meargă pe mâna unui antrenor străin, iar românul Petrescu e una din cele mai intrigante variante oferite de casele de pariuri. Fostul fundaş stânga („Bursucul” a jucat pe postul de fundaş dreapta) de la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City şi Southampton antrenează în prezent în China, la Jiangsu Suning, dar are o cotă de 17 ca să o preia pe Forest, în ceea ce ar reprezenta o numire fascinantă”, notează sursa citată.

În vârstă de 48 de ani, Dan Petrescu a petrecut o bună perioadă a carierei de jucător în Anglia, unde a evoluat pentru patru formaţii (cel mai mult pentru Chelsea 1995-2000), între 1994 şi 2002.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!