Petrescu îl recomandă pe Dănălache

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 septembrie 2015

598 petrescuFostul mare internaţional român, Dan Petrescu (47 de ani), a ajuns acum în China. Actualul antrenor al echipei Jiangsu Sainty vine cu o propunere surprinzătoare pentru problemele din atacul primei reprezentative.

„L-aş recomanda şi pe Dănălache. Cred că e cel mai bun vârf din România la acest moment. Joacă în liga a doua din China şi are vreo 30 de goluri. Arată foarte bine. Am jucat împotriva echipei lui în Cupă, la ei acasă, şi am rămas impresionat ce bine arată şi ce bine poate să joace.

Ce alt atacant din România marchează atât de mult? Dacă era convocat la ultimele două meciuri, sunt sigur că România lua mai multe puncte. Nu e prea târziu să se arunce un ochi. Dacă am avea vârfuri, nici nu avea rost să vorbim. Dar nu avem”, a precizat Dan Petrescu.

Cristian Dănălache (33 de ani), atacantul care cucerea titlul de campion alături de Dan Petrescu, la Unirea Urziceni, ajuns şi el în liga secundă din China, la Xinjiang Tianshan Leopard şi este golgheterul echipei.

24 de goluri a reuşit în campionat Dănălache pentru Xinjiang Tianshan Leopard.

De când şi-a început aventura în China, Dănălache a trecut şi pe la echipa antrenată acum de Petrescu. La Jiangsu Sainty, atacantul român a reuşit 37 de goluri şi 10 pase decisive în cele 76 de partide jucate în tricoul chinezilor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!